Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenBrochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes
Delhaize logo
  • Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes
    A

Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettes

Brochettes van gemarineerde vis met gegrilde courgettesA
Gemiddeld
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g visbrochettes
  • 2 el groene peperbolletjes (in pekelnat, uitgelekt)
  • 1 sinaasappel bio
  • 1 kl tijmblaadjes
  • 6 el olijfolie
  • 2 onbehandelde citroenen
  • 2 grote courgettes
  • 1/2 kl gemalen piment
  • 600 g visbrochettes
  • 2 el groene peperbolletjes (in pekelnat, uitgelekt)
  • 1 sinaasappel bio
  • 1 kl tijmblaadjes
  • 6 el olijfolie
  • 2 onbehandelde citroenen
  • 2 grote courgettes
  • 1/2 kl gemalen piment

Begin met koken

: 30 min.
1
Plet de groene peperbolletjes grof in een grote, rechthoekige schaal. Voeg het sap van de citroenen en de sinaasappel toe, 3 eetlepels olijfolie, de tijm en het piment. Laat er de brochettes 30 min. in marineren in de koelkast. Draai ze na 15 min. om. Laat ze daarna uitlekken.
2
Bak ze 5 min. aan elke kant op de barbecue, op een dik vel aluminiumfolie. Smeer ze in met de marinade, kruid met peper en zout. Je kan ze ook bakken in een grillpan, waarvan je de bodem bedekt met bakpapier.
3
Snij de courgettes ondertussen in de lengte in dikke plakken, smeer ze in met olijfolie en gril ze aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
4
Serveer de brochettes en de courgettes warm met aardappelen in de schil en aioli.
1
Plet de groene peperbolletjes grof in een grote, rechthoekige schaal. Voeg het sap van de citroenen en de sinaasappel toe, 3 eetlepels olijfolie, de tijm en het piment. Laat er de brochettes 30 min. in marineren in de koelkast. Draai ze na 15 min. om. Laat ze daarna uitlekken.
2
Bak ze 5 min. aan elke kant op de barbecue, op een dik vel aluminiumfolie. Smeer ze in met de marinade, kruid met peper en zout. Je kan ze ook bakken in een grillpan, waarvan je de bodem bedekt met bakpapier.
3
Snij de courgettes ondertussen in de lengte in dikke plakken, smeer ze in met olijfolie en gril ze aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
4
Serveer de brochettes en de courgettes warm met aardappelen in de schil en aioli.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 384; energie (kCal): 92; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 378,76
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 384; energie (kCal): 92; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 6,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 378,76
Gluten vrij
Barbecue,Moederdag
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mix van Visfiletstukjes
Delhaize Mix van Visfiletstukjes
2 × 500 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
6
99
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
35

Reeds in je keuken

Eetsinaasappels
Delhaize Eetsinaasappels
2 kg
2de tegen -50%
  • little-lione.external.82792960.svg
3
49
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
-10% voor 3
2
75
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€18,70