1
Snijd de konijnenfilets in 18 gelijke stukken en rol de pruimen in een reepje pancetta.
2
Smelt de boter en bak eerst de stukken konijnenfilet aan alle zijden goudbruin aan. Kruid met peper, zout, tijm en rozemarijn. Voeg er de pruimen met pancetta aan toe en bak deze ook gelijkmatig.
3
Spies nu afwisselend een stukje konijn-pruim, konijn-pruim, konijn-abrikoos op een brochettestok. Strooi er nog wat extra tijm en rozemarijn over.
1
Snijd de konijnenfilets in 18 gelijke stukken en rol de pruimen in een reepje pancetta.
2
Smelt de boter en bak eerst de stukken konijnenfilet aan alle zijden goudbruin aan. Kruid met peper, zout, tijm en rozemarijn. Voeg er de pruimen met pancetta aan toe en bak deze ook gelijkmatig.
3
Spies nu afwisselend een stukje konijn-pruim, konijn-pruim, konijn-abrikoos op een brochettestok. Strooi er nog wat extra tijm en rozemarijn over.