1
Los het maïszetmeel op in wat koude melk in een steelpan. Voeg dan de resterende melk toe, de suiker, een snuifje zout en het gespleten en geschraapte vanillestokje. Breng zacht en al roerend met een houten lepel aan de kook. Laat 10 min. heel zacht koken en roer regelmatig.
2
Giet de blanc-manger door een fijne zeef in een kom. Voeg limoensap en cachaça toe en laat lauw worden. Schep in glazen, dek af en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
3
Maak een fruitsla met in blokjes gesneden exotische vruchten (ananas, mango, kiwi, granaatappel, enz.)
4
Verdeel de fruitsla, net voor het opdienen, over de glazen en versier met munt.
1
Los het maïszetmeel op in wat koude melk in een steelpan. Voeg dan de resterende melk toe, de suiker, een snuifje zout en het gespleten en geschraapte vanillestokje. Breng zacht en al roerend met een houten lepel aan de kook. Laat 10 min. heel zacht koken en roer regelmatig.
2
Giet de blanc-manger door een fijne zeef in een kom. Voeg limoensap en cachaça toe en laat lauw worden. Schep in glazen, dek af en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
3
Maak een fruitsla met in blokjes gesneden exotische vruchten (ananas, mango, kiwi, granaatappel, enz.)
4
Verdeel de fruitsla, net voor het opdienen, over de glazen en versier met munt.