1
Doe de violettesnoepjes in een kookpot met het water en laat zachtjes smelten terwijl je af en toe roert.
2
Doe de braambessen en de snoepjessiroop in een blender of mixer en mix tot je een dunne puree krijgt. Laat volledig afkoelen.
3
Klop de sojaroom op tot een stevige slagroom. Meng ¾ van de braambessencoulis met de slagroom. Giet de mousse in glaasjes en bedek met de rest van de coulis. Laat minstens 1 u in de koelkast rusten en dien op.
1
Doe de violettesnoepjes in een kookpot met het water en laat zachtjes smelten terwijl je af en toe roert.
2
Doe de braambessen en de snoepjessiroop in een blender of mixer en mix tot je een dunne puree krijgt. Laat volledig afkoelen.
3
Klop de sojaroom op tot een stevige slagroom. Meng ¾ van de braambessencoulis met de slagroom. Giet de mousse in glaasjes en bedek met de rest van de coulis. Laat minstens 1 u in de koelkast rusten en dien op.