1
Maak een bouillon met 1 l water en 2 verkruimelde bouillonblokjes.
2
Klop de eieren in een slakom tot een omelet. Scheur het brood in kleine stukken, schep ze bij de eieren en plet ze lichtjes met een vork. Meng er de geraspte comté, de Italiaanse kruiden en de geriste tijm onder. Breng verder op smaak. Vorm 6 balletjes, dompel ze in de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Houd gedurende 5 min. net onder het kookpunt. Giet de knödels af.
3
Maak een nieuwe bouillon met 1 l water, 2 verkruimelde bouillonblokjes en de sojasaus. Laat sudderen.
4
Bak de knödels op een zacht vuurtje rondom goudbruin, in een braadpan met de gesmolten boter. Verdeel ze over de kommen, giet er bouillon bij en bestrooi met gesnipperde lente-uitjes. Dien meteen op.
1
Maak een bouillon met 1 l water en 2 verkruimelde bouillonblokjes.
2
Klop de eieren in een slakom tot een omelet. Scheur het brood in kleine stukken, schep ze bij de eieren en plet ze lichtjes met een vork. Meng er de geraspte comté, de Italiaanse kruiden en de geriste tijm onder. Breng verder op smaak. Vorm 6 balletjes, dompel ze in de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Houd gedurende 5 min. net onder het kookpunt. Giet de knödels af.
3
Maak een nieuwe bouillon met 1 l water, 2 verkruimelde bouillonblokjes en de sojasaus. Laat sudderen.
4
Bak de knödels op een zacht vuurtje rondom goudbruin, in een braadpan met de gesmolten boter. Verdeel ze over de kommen, giet er bouillon bij en bestrooi met gesnipperde lente-uitjes. Dien meteen op.