1
Zet een grote kom met koud water en ijsblokjes klaar.
2
Dompel de vooraf schoongemaakte kruidkers 1 min. onder in een pan kokend, gezouten water. Laat snel even uitdruipen en stop ze in de kom met ijswater. Zodra de kruidkers goed gekoeld is, goed uitzwieren (in de slazwierder bijvoorbeeld). Daarna in een blender mixen met de helft van het citroensap en een teentje look zonder de kiem.
3
Voeg de zachte boter aan de kruidkers toe en breng verder op smaak. Koel bewaren.
4
Giet een beetje olijfolie in een grote pan op een pittig vuurtje, voeg de mosselen toe en dek af. Voeg na 90 seconden ook de kruidkersboter toe, meng dit even en dek opnieuw af. Het gerecht is klaar zodra de mosselen open zijn!
1
Zet een grote kom met koud water en ijsblokjes klaar.
2
Dompel de vooraf schoongemaakte kruidkers 1 min. onder in een pan kokend, gezouten water. Laat snel even uitdruipen en stop ze in de kom met ijswater. Zodra de kruidkers goed gekoeld is, goed uitzwieren (in de slazwierder bijvoorbeeld). Daarna in een blender mixen met de helft van het citroensap en een teentje look zonder de kiem.
3
Voeg de zachte boter aan de kruidkers toe en breng verder op smaak. Koel bewaren.
4
Giet een beetje olijfolie in een grote pan op een pittig vuurtje, voeg de mosselen toe en dek af. Voeg na 90 seconden ook de kruidkersboter toe, meng dit even en dek opnieuw af. Het gerecht is klaar zodra de mosselen open zijn!