Doe 3 jalapeñoschijfjes in een shaker en plet ze fijn. Kruid met 4 draaien van de (zwarte) pepermolen, voeg het (selder)zout toe, de tequila, 2 cl geperst citroensap, het groentesap en enkele ijsblokjes. Schud krachtig gedurende 10 sec.
2
Zeef in een longdrinkglas met ijsblokjes. Werk af met jalapeñoschijfjes (voeg een selderstengel toe als je er in huis hebt) en serveer.
1
Doe 3 jalapeñoschijfjes in een shaker en plet ze fijn. Kruid met 4 draaien van de (zwarte) pepermolen, voeg het (selder)zout toe, de tequila, 2 cl geperst citroensap, het groentesap en enkele ijsblokjes. Schud krachtig gedurende 10 sec.
2
Zeef in een longdrinkglas met ijsblokjes. Werk af met jalapeñoschijfjes (voeg een selderstengel toe als je er in huis hebt) en serveer.
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 70 kcal - Vetten: 0,3 g - Koolhydraten: 3 g - Vezels: 0,9 g - Eiwitten: 0,6 g
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 70 kcal - Vetten: 0,3 g - Koolhydraten: 3 g - Vezels: 0,9 g - Eiwitten: 0,6 g