1
Besmeer 3 deegplakjes met de tapenade tot aan de randen.
2
Bestrijk de 3 andere plakjes met het losgeklopte ei en leg ze omgekeerd en heel precies op de plakjes met de tapenade.
3
Bestrijk ze met het losgeklopte ei en zet ze 20 min in de koelkast.
4
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C en neem er de ovenplaat uit.
5
Leg bakpapier op de plaat. Snijd elk dubbel plakje met een scherp mesje in 8 repen.
6
Neem de reepjes één voor één aan de uiteinden vast, draai ze vervolgens in tegengestelde richting en leg ze op de ovenplaat.
7
Bestrijk de matte delen met het losgeklopte ei.
8
Bak ze in 25 à 30 min goudbruin in de oven.
9
Laat volledig afkoelen op het ovenrooster.
1
Besmeer 3 deegplakjes met de tapenade tot aan de randen.
2
Bestrijk de 3 andere plakjes met het losgeklopte ei en leg ze omgekeerd en heel precies op de plakjes met de tapenade.
3
Bestrijk ze met het losgeklopte ei en zet ze 20 min in de koelkast.
4
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C en neem er de ovenplaat uit.
5
Leg bakpapier op de plaat. Snijd elk dubbel plakje met een scherp mesje in 8 repen.
6
Neem de reepjes één voor één aan de uiteinden vast, draai ze vervolgens in tegengestelde richting en leg ze op de ovenplaat.
7
Bestrijk de matte delen met het losgeklopte ei.
8
Bak ze in 25 à 30 min goudbruin in de oven.
9
Laat volledig afkoelen op het ovenrooster.