⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenBladerdeegtaart met druiven
Delhaize logo
  • Bladerdeegtaart met druiven

Bladerdeegtaart met druiven

Bladerdeegtaart met druiven
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 2 el havervlokken
  • 200 g pitloze witte druiven
  • 200 g pitloze rode druiven
  • 3 el rietsuiker
  • 1/4 kl vanillepoeder
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 2 el havervlokken
  • 200 g pitloze witte druiven
  • 200 g pitloze rode druiven
  • 3 el rietsuiker
  • 1/4 kl vanillepoeder

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik de bodem in met een vork.
3
Meng de havervlokken met 2/3 van de suiker en voeg het vanillepoeder toe. Meng. Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
4
Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten indien nodig. Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. Bestrooi het fruit met de rest van de suiker.
5
Zet gedurende 20 à 25 min in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik de bodem in met een vork.
3
Meng de havervlokken met 2/3 van de suiker en voeg het vanillepoeder toe. Meng. Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
4
Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten indien nodig. Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. Bestrooi het fruit met de rest van de suiker.
5
Zet gedurende 20 à 25 min in de oven.
Nutritionele informatie
Energie: 268 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Overig
Zomer,Herfst
Dessert