1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik de bodem in met een vork.
3
Meng de havervlokken met 2/3 van de suiker en voeg het vanillepoeder toe. Meng. Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
4
Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten indien nodig. Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. Bestrooi het fruit met de rest van de suiker.
5
Zet gedurende 20 à 25 min in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Prik de bodem in met een vork.
3
Meng de havervlokken met 2/3 van de suiker en voeg het vanillepoeder toe. Meng. Strooi daarna over de taartbodem en verspreid gelijkmatig.
4
Snijd de druiven in twee en verwijder de pitten indien nodig. Verdeel de gehalveerde druiven met de gesneden kant naar onder over de taartbodem en leg ze goed dicht tegen elkaar. Bestrooi het fruit met de rest van de suiker.
5
Zet gedurende 20 à 25 min in de oven.