1
Neem de steaks 30 min op voorhand uit de koelkast.
2
Doe het appelsap, de mosterd en de gelei in een steelpannetje, breng langzaam aan de kook en laat 10 min sudderen op zacht vuur.
3
Voeg dan de room en het bindmiddel toe, laat indikken.
4
Verwarm een antikleefpan zonder vetstof op vrij hoog vuur.
5
Smeer de bizonsteaks in met olie en leg ze in de warme pan.
6
Laat ze aan elke kant 1 min korsten, verlaag het vuur en laat verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
7
Kruid op het einde met peper en zout.
8
Leg de steaks op een warme schotel, giet de saus in de braadpan en roer de bakresten los.
9
Serveer heel warm met gebakken groentestaafjes.
1
Neem de steaks 30 min op voorhand uit de koelkast.
2
Doe het appelsap, de mosterd en de gelei in een steelpannetje, breng langzaam aan de kook en laat 10 min sudderen op zacht vuur.
3
Voeg dan de room en het bindmiddel toe, laat indikken.
4
Verwarm een antikleefpan zonder vetstof op vrij hoog vuur.
5
Smeer de bizonsteaks in met olie en leg ze in de warme pan.
6
Laat ze aan elke kant 1 min korsten, verlaag het vuur en laat verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
7
Kruid op het einde met peper en zout.
8
Leg de steaks op een warme schotel, giet de saus in de braadpan en roer de bakresten los.
9
Serveer heel warm met gebakken groentestaafjes.