1
Pel de rode uien, snijd in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Zet een pannetje op het vuur met de fijngesnipperde rode ui en bestrooi met de suiker. Giet er 2/3<sup>de</sup> ciderazijn en het bier over en laat ± 25 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Haal de confituur van rode ui van het vuur en voeg er nog 1/3<sup>de</sup> extra ciderazijn bij zodat de confituur een extra lichtzure toets krijgt.
3
Snijd de biokaas in plakjes en beleg de sneetjes brood ermee. Zet de broodjes nog even onder de grill zodat de kaas smelt. Geef er de rode uienconfituur bij.
1
Pel de rode uien, snijd in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Zet een pannetje op het vuur met de fijngesnipperde rode ui en bestrooi met de suiker. Giet er 2/3<sup>de</sup> ciderazijn en het bier over en laat ± 25 min. sudderen op een zacht vuurtje.
2
Haal de confituur van rode ui van het vuur en voeg er nog 1/3<sup>de</sup> extra ciderazijn bij zodat de confituur een extra lichtzure toets krijgt.
3
Snijd de biokaas in plakjes en beleg de sneetjes brood ermee. Zet de broodjes nog even onder de grill zodat de kaas smelt. Geef er de rode uienconfituur bij.