1
Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
3
Laat de uisnippers 30 minuten marineren in het limoensap en de sherryazijn.
4
Snipper de knoflookteentjes.
5
Vermeng met de helft van de olijfolie, de sojasaus en de chilivlokken.
6
Leg de steaks op een platte schaal en giet er het sausje over.
7
Wrijf met je vingertoppen zodat de marinade goed in het vlees kan dringen.
8
Snijd de tomaatjes in kwarten.
9
Schil en ontpit de avocado, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
10
Hak de korianderblaadjes grof. Vermeng de tomaten, de avocado en de koriander met de rode ui (en de marinade).
11
Voeg de andere helft van de olijfolie toe en meng opnieuw.
12
Bak de steaks ongeveer 4 minuten per kant in een hete pan.
13
Kruid met peper en zout.
14
Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
15
Serveer de steaks met de salsa.
1
Neem de steaks uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
3
Laat de uisnippers 30 minuten marineren in het limoensap en de sherryazijn.
4
Snipper de knoflookteentjes.
5
Vermeng met de helft van de olijfolie, de sojasaus en de chilivlokken.
6
Leg de steaks op een platte schaal en giet er het sausje over.
7
Wrijf met je vingertoppen zodat de marinade goed in het vlees kan dringen.
8
Snijd de tomaatjes in kwarten.
9
Schil en ontpit de avocado, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
10
Hak de korianderblaadjes grof. Vermeng de tomaten, de avocado en de koriander met de rode ui (en de marinade).
11
Voeg de andere helft van de olijfolie toe en meng opnieuw.
12
Bak de steaks ongeveer 4 minuten per kant in een hete pan.
13
Kruid met peper en zout.
14
Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
15
Serveer de steaks met de salsa.