1
Houd 2 braambessen apart en plet de rest (20 g) met de fijne suiker (20 g) en een scheutje citroensap. Warm op, laat 1 min. pruttelen, filter en zet in de koelkast, in een luchtdichte pot.
2
Dompel de rand van een voetglas in de braambessensiroop.
3
Doe ijsblokjes in een shaker en voeg 3 cl geperst citroensap toe, de yoghurt, de gin en de suikersiroop. Schud 10 sec. en zeef in het voetglas. Werk af met de braambessen en serveer.
1
Houd 2 braambessen apart en plet de rest (20 g) met de fijne suiker (20 g) en een scheutje citroensap. Warm op, laat 1 min. pruttelen, filter en zet in de koelkast, in een luchtdichte pot.
2
Dompel de rand van een voetglas in de braambessensiroop.
3
Doe ijsblokjes in een shaker en voeg 3 cl geperst citroensap toe, de yoghurt, de gin en de suikersiroop. Schud 10 sec. en zeef in het voetglas. Werk af met de braambessen en serveer.