1
Meng de mosterd en de fijngehakte muntblaadjes.
2
Snij de speksneetjes in twee.
3
Pel de bananen, verwijder de punten en snij elke banaan in 9 dikke schijven.
4
Smeer ze in met de mosterd en wikkel elk stuk in een half sneetje spek.
5
Steek op elk brochetje drie schijfjes en smeer ze lichtjes in met olie.
6
Bak ze goudbruin op de barbecue of in een grote pan met anti-aanbaklaag.
7
Dien de brochetjes warm op bij het aperitief.
1
Meng de mosterd en de fijngehakte muntblaadjes.
2
Snij de speksneetjes in twee.
3
Pel de bananen, verwijder de punten en snij elke banaan in 9 dikke schijven.
4
Smeer ze in met de mosterd en wikkel elk stuk in een half sneetje spek.
5
Steek op elk brochetje drie schijfjes en smeer ze lichtjes in met olie.
6
Bak ze goudbruin op de barbecue of in een grote pan met anti-aanbaklaag.
7
Dien de brochetjes warm op bij het aperitief.