Recept zoekresultatenBalletjes met pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Delhaize logo
  • Balletjes met pijnboompitten en Parmezaanse kaas
    A

Balletjes met pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Balletjes met pijnboompitten en Parmezaanse kaasA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 bokalen Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
  • 1 plantje basilicum
  • 1 citroen
  • 1 ei
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 kleine ui, gepeld
  • 3 el olijfolie
  • 25 g paneermeel
  • 100 g pijnboompitten
  • 10 cl rode wijn
  • 800 g varkens/kalfsgehakt niet bereid
  • 2 bokalen Passata Rustica met basilicum (680 g per bokaal)
  • 1 plantje basilicum
  • 1 citroen
  • 1 ei
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 kleine ui, gepeld
  • 3 el olijfolie
  • 25 g paneermeel
  • 100 g pijnboompitten
  • 10 cl rode wijn
  • 800 g varkens/kalfsgehakt niet bereid