1
Snij het spek in reepjes en bak krokant in een klontje boter met peper en zout, leg even op keukenpapier.
2
Was de radijzen, snij ze af met nog een klein stukje steel aan en snij de radijzen flinterdun. Voor het loof en pesto haal je de mindere blaadjes eruit en doe je alles in een mixer met de andere ingrediënten en mix tot een grove mooie textuur, ik heb het graag niet te fijn. Is je pesto iets te dik, voeg dan scheutje water bij, proef en kruid eventueel bij.
3
Besmeer de boterhammen royaal met platte kaas en leg op een plankje, kruid met peper en zout. Verdeel er al het spek en radijzen erover en dan lepeltjes pesto. Werk af met fijngesneden lente-ui.
4
Ontdek ook de ultieme Michelada cocktail, speciaal gemaakt met Stella Artois, om te genieten bij het voorgaande recept en je smaakpapillen te betoveren! Meng alle ingrediënten voor het zout onder elkaar en doe in een plat bordje. Snij de limoen doormidden en draai de rand van het glas over de limoen en erna door het kruidenzout om het eraan te plakken.
5
Pers de limoen uit in het glas, vul met ijsblokken en giet het bier erin. Serveer onmiddellijk.
1
Snij het spek in reepjes en bak krokant in een klontje boter met peper en zout, leg even op keukenpapier.
2
Was de radijzen, snij ze af met nog een klein stukje steel aan en snij de radijzen flinterdun. Voor het loof en pesto haal je de mindere blaadjes eruit en doe je alles in een mixer met de andere ingrediënten en mix tot een grove mooie textuur, ik heb het graag niet te fijn. Is je pesto iets te dik, voeg dan scheutje water bij, proef en kruid eventueel bij.
3
Besmeer de boterhammen royaal met platte kaas en leg op een plankje, kruid met peper en zout. Verdeel er al het spek en radijzen erover en dan lepeltjes pesto. Werk af met fijngesneden lente-ui.
4
Ontdek ook de ultieme Michelada cocktail, speciaal gemaakt met Stella Artois, om te genieten bij het voorgaande recept en je smaakpapillen te betoveren! Meng alle ingrediënten voor het zout onder elkaar en doe in een plat bordje. Snij de limoen doormidden en draai de rand van het glas over de limoen en erna door het kruidenzout om het eraan te plakken.
5
Pers de limoen uit in het glas, vul met ijsblokken en giet het bier erin. Serveer onmiddellijk.