Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd dat in grote stukken. Doe het in een blender of mixer en voeg het limoensap, de porto en de suiker toe. Mix tot je een homogene crème krijgt.
2
Dek af en laat 1 u rusten in de koelkast. Koel opdienen in glazen schaaltjes op een bedje van passievrucht of stukjes mango.
1
Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en snijd dat in grote stukken. Doe het in een blender of mixer en voeg het limoensap, de porto en de suiker toe. Mix tot je een homogene crème krijgt.
2
Dek af en laat 1 u rusten in de koelkast. Koel opdienen in glazen schaaltjes op een bedje van passievrucht of stukjes mango.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 891; energie (kCal): 214; vetten (g): 13,6; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 19,7; suikers (g): 19,2; vezels (g): 3,2; eiwitten (g): 1,4; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 763,98
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 891; energie (kCal): 214; vetten (g): 13,6; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 19,7; suikers (g): 19,2; vezels (g): 3,2; eiwitten (g): 1,4; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 763,98