Recept zoekresultatenAsperges met grijze garnalen, kwarteleieren en sabayon
Delhaize logo
  • Asperges met grijze garnalen, kwarteleieren en sabayon

Asperges met grijze garnalen, kwarteleieren en sabayon

Asperges met grijze garnalen, kwarteleieren en sabayon
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 50 g gepelde grijze garnalen
  • 4 kwarteleitjes
  • 10 asperges
  • peper
  • 1 eigeel
  • 5 cl citroensap
  • 1 dl Ginettebier
  • 10 g boter
  • 50 g gepelde grijze garnalen
  • 4 kwarteleitjes
  • 10 asperges
  • peper
  • 1 eigeel
  • 5 cl citroensap
  • 1 dl Ginettebier
  • 10 g boter

Begin met koken

: 20 min.
1
Schil de asperges en gaar ze 10 min. in gezouten kokend water. Snijd ze schuin in stukken. Kook de kwarteleitjes gedurende 5 min. en halveer.
2
Maak de sabayon: smelt de boter. Klop in een ander steelpannetje, op een middelhoog vuur, het eigeel en het bier op tot een schuimende massa. Voeg er het citroensap bij en eindig met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
3
Schik de warme stukken asperges op een bord en leg er de grijze garnalen en de gehalveerde kwarteleitjes bij. Overgiet net voor het opdienen met de sabayon.
1
Schil de asperges en gaar ze 10 min. in gezouten kokend water. Snijd ze schuin in stukken. Kook de kwarteleitjes gedurende 5 min. en halveer.
2
Maak de sabayon: smelt de boter. Klop in een ander steelpannetje, op een middelhoog vuur, het eigeel en het bier op tot een schuimende massa. Voeg er het citroensap bij en eindig met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
3
Schik de warme stukken asperges op een bord en leg er de grijze garnalen en de gehalveerde kwarteleitjes bij. Overgiet net voor het opdienen met de sabayon.
Nutritionele informatie
Energie: 94 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Pasen
Diner
Lente
Hoofdgerecht

Deze recepten kan je ook leuk vinden