1
Schil de asperges en gaar ze 10 min. in gezouten kokend water. Snijd ze schuin in stukken. Kook de kwarteleitjes gedurende 5 min. en halveer.
2
Maak de sabayon: smelt de boter. Klop in een ander steelpannetje, op een middelhoog vuur, het eigeel en het bier op tot een schuimende massa. Voeg er het citroensap bij en eindig met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
3
Schik de warme stukken asperges op een bord en leg er de grijze garnalen en de gehalveerde kwarteleitjes bij. Overgiet net voor het opdienen met de sabayon.
1
Schil de asperges en gaar ze 10 min. in gezouten kokend water. Snijd ze schuin in stukken. Kook de kwarteleitjes gedurende 5 min. en halveer.
2
Maak de sabayon: smelt de boter. Klop in een ander steelpannetje, op een middelhoog vuur, het eigeel en het bier op tot een schuimende massa. Voeg er het citroensap bij en eindig met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout.
3
Schik de warme stukken asperges op een bord en leg er de grijze garnalen en de gehalveerde kwarteleitjes bij. Overgiet net voor het opdienen met de sabayon.