1
Schil de groene asperges niet, verwijder alleen het harde onderste gedeelte.
2
Kook gaar in 5 à 7 min. (afhankelijk van de dikte) in kokend water.
3
Laat voorzichtig uitlekken en dompel in koud water.
4
Maak ondertussen de vinaigrette: giet de azijn in een kleine bokaal, kruid met peper en zout. Voeg de mosterd en de olie toe.
5
Sluit de bokaal en schud goed.
6
Schil de meloen en snij in 12 schijfjes.
7
Halveer de hamsneetjes in de lengte.
8
Laat de asperges uitlekken op keukenpapier en snij in 3.
9
Leg op elk half sneetje ham, een schijfje meloen en een stukje asperge.
10
Rol op en steek vast met een cocktailprikker.
11
Dien fris op, bedropen met wat balsamicovinaigrette.
12
Serveer de resterende vinaigrette apart.
1
Schil de groene asperges niet, verwijder alleen het harde onderste gedeelte.
2
Kook gaar in 5 à 7 min. (afhankelijk van de dikte) in kokend water.
3
Laat voorzichtig uitlekken en dompel in koud water.
4
Maak ondertussen de vinaigrette: giet de azijn in een kleine bokaal, kruid met peper en zout. Voeg de mosterd en de olie toe.
5
Sluit de bokaal en schud goed.
6
Schil de meloen en snij in 12 schijfjes.
7
Halveer de hamsneetjes in de lengte.
8
Laat de asperges uitlekken op keukenpapier en snij in 3.
9
Leg op elk half sneetje ham, een schijfje meloen en een stukje asperge.
10
Rol op en steek vast met een cocktailprikker.
11
Dien fris op, bedropen met wat balsamicovinaigrette.
12
Serveer de resterende vinaigrette apart.