1
Snij de rode druiven in de lengte in twee en hou 5 helftjes opzij voor de tongen. Snij 10 kleine driehoeken uit de rest voor de oogjes, zorg dat de schil eraan blijft. Snij een klein stukje van de witte druiven zodat ze wat korter worden.
2
Pers de citroen uit en doe het sap in een kommetje, voeg een beetje koud water toe.
3
Snij de appel in vijf, verwijder de pitten en snij er aan de schilkant stukjes uit om de “monden” te maken. Leg de “monden” in het mengsel van citroensap en water en laat ze vervolgens uitlekken.
4
Steek er pijnboompitten in voor de tanden, zet er de oogjes op (prik ze vast met halve tandenstokers indien nodig), de pupillen en vergeet de tongen niet.
5
Om monsterlijk van te smullen!
1
Snij de rode druiven in de lengte in twee en hou 5 helftjes opzij voor de tongen. Snij 10 kleine driehoeken uit de rest voor de oogjes, zorg dat de schil eraan blijft. Snij een klein stukje van de witte druiven zodat ze wat korter worden.
2
Pers de citroen uit en doe het sap in een kommetje, voeg een beetje koud water toe.
3
Snij de appel in vijf, verwijder de pitten en snij er aan de schilkant stukjes uit om de “monden” te maken. Leg de “monden” in het mengsel van citroensap en water en laat ze vervolgens uitlekken.
4
Steek er pijnboompitten in voor de tanden, zet er de oogjes op (prik ze vast met halve tandenstokers indien nodig), de pupillen en vergeet de tongen niet.
5
Om monsterlijk van te smullen!