1
Giet de rum en de fruitsappen in een grote kom.
2
Voeg het sap van 1 limoen toe, de rietsuikersiroop, het gespleten en geschraapte vanillestokje, het kaneelstokje en de nootmuskaat.
3
Meng goed, dek af en laat 12 uur trekken in de koelkast.
4
Verwijder het vanille- en kaneelstokje.
5
Snij de tweede limoen in fijne schijfjes en doe ze bij de punch, evenals enkele muntblaadjes.
6
Serveer koel in de kom en giet met een kleine pollepel in de glazen.
1
Giet de rum en de fruitsappen in een grote kom.
2
Voeg het sap van 1 limoen toe, de rietsuikersiroop, het gespleten en geschraapte vanillestokje, het kaneelstokje en de nootmuskaat.
3
Meng goed, dek af en laat 12 uur trekken in de koelkast.
4
Verwijder het vanille- en kaneelstokje.
5
Snij de tweede limoen in fijne schijfjes en doe ze bij de punch, evenals enkele muntblaadjes.
6
Serveer koel in de kom en giet met een kleine pollepel in de glazen.