1
Schil de halve ananas, snij in de lengte in 4 en verwijder het harde kerndeel. Snij het vruchtvlees in plakken van 1 cm dik.
2
Smelt de boter in een pan met antikleefbodem op matig vuur en bak er de plakjes ananas aan beide kanten in.
3
Bestrooi ze met de kandijsuiker en de gekozen specerij.
4
Wanneer ze goed bruingebakken zijn, zet dan de dampkap uit (heel belangrijk!), giet de wodka rond de stukjes en flambeer.
5
Versier met schijfjes ananas in de hoeken en met een bol speculaasijs in het midden en serveer.
6
Bestrooi met het cacaopoeder en versier met Mikado’s.
1
Schil de halve ananas, snij in de lengte in 4 en verwijder het harde kerndeel. Snij het vruchtvlees in plakken van 1 cm dik.
2
Smelt de boter in een pan met antikleefbodem op matig vuur en bak er de plakjes ananas aan beide kanten in.
3
Bestrooi ze met de kandijsuiker en de gekozen specerij.
4
Wanneer ze goed bruingebakken zijn, zet dan de dampkap uit (heel belangrijk!), giet de wodka rond de stukjes en flambeer.
5
Versier met schijfjes ananas in de hoeken en met een bol speculaasijs in het midden en serveer.
6
Bestrooi met het cacaopoeder en versier met Mikado’s.