1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Meng de suiker, het amandelpoeder en de bloem. Snijd de boter in stukjes en laat smel-ten. Breek de eieren en meng ze samen met de gesmolten boter door het deeg.
3
Hak 1/3 van de tijm fijn en meng het onder het beslag.
4
Neem een siliconen springvorm en verdeel het deeg gelijkmatig over de vorm.
5
Schil en snijd de peren in 2, verwijder het klokhuis en snijd ze dan in fijne plak-jes. Wanneer je peren uit blik gebruikt, laat je ze eerst goed uitlekken. Druk ze nu lichtjes in het beslag.
6
Bak de taart gaar in de oven gedurende 60 min.
7
Haal de taart uit de oven en laat ze afkoelen. Bestuif ze met de poedersuiker en enkele takjes tijm.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Meng de suiker, het amandelpoeder en de bloem. Snijd de boter in stukjes en laat smel-ten. Breek de eieren en meng ze samen met de gesmolten boter door het deeg.
3
Hak 1/3 van de tijm fijn en meng het onder het beslag.
4
Neem een siliconen springvorm en verdeel het deeg gelijkmatig over de vorm.
5
Schil en snijd de peren in 2, verwijder het klokhuis en snijd ze dan in fijne plak-jes. Wanneer je peren uit blik gebruikt, laat je ze eerst goed uitlekken. Druk ze nu lichtjes in het beslag.
6
Bak de taart gaar in de oven gedurende 60 min.
7
Haal de taart uit de oven en laat ze afkoelen. Bestuif ze met de poedersuiker en enkele takjes tijm.