1
Klop de eiwitten tot stevig schuim met de kristalsuiker. Meng er de mascarpone en de eidooiers voorzichtig onder. Giet er de Baileys bij en meng opnieuw.
2
Snijd de aardbeien in kleine blokjes en meng ze met 2 el citroensap.
3
Doe de mascarponecrème in een spuitzak en dresseer een bodempje crème in glazen. Bedek met een laag aardbeien en vervolgens met een nieuwe laag crème. Prik een lange vinger in elk glas en voeg de rest van de aardbeien en van de crème toe. Dek af en laat 2 u. in de koelkast rusten.
4
Houd enkele kleine basilicumblaadjes apart en mix de rest fijn met de suikersiroop. Druppel net voor het opdienen 1 el basilicumsiroop op elke tiramisu. Rasp er een beetje citroenzeste bovenop, voeg enkele kleine basilicumblaadjes toe en werk eventueel af met een citroenschijfje.
1
Klop de eiwitten tot stevig schuim met de kristalsuiker. Meng er de mascarpone en de eidooiers voorzichtig onder. Giet er de Baileys bij en meng opnieuw.
2
Snijd de aardbeien in kleine blokjes en meng ze met 2 el citroensap.
3
Doe de mascarponecrème in een spuitzak en dresseer een bodempje crème in glazen. Bedek met een laag aardbeien en vervolgens met een nieuwe laag crème. Prik een lange vinger in elk glas en voeg de rest van de aardbeien en van de crème toe. Dek af en laat 2 u. in de koelkast rusten.
4
Houd enkele kleine basilicumblaadjes apart en mix de rest fijn met de suikersiroop. Druppel net voor het opdienen 1 el basilicumsiroop op elke tiramisu. Rasp er een beetje citroenzeste bovenop, voeg enkele kleine basilicumblaadjes toe en werk eventueel af met een citroenschijfje.