Recept zoekresultatenAardbeientaart
Delhaize logo
C

Aardbeientaart

AardbeientaartC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 2,5 dl verse room met 20% vetgehalte (voor de mousseline)
  • poedersuiker
  • 1,2 dl aardbeienlikeur (of -siroop)
  • rode voedingskleurstof
  • 180 g marsepein
  • 750 g aardbeien
  • 150 g zachte boter (voor de mousseline)
  • 30 g maïszetmeel (voor de mousseline)
  • 1 vanillestokje (voor de mousseline)
  • 6 eieren op kamertemperatuur (voor de koek)
  • 3,5 dl volle melk (voor de mousseline)
  • 1 snuifje zout (voor de koek)
  • 100 g fijne suiker (voor de mousseline)
  • 150 g fijne suiker (voor de koek)
  • 40 g bloem voor fijngebak (voor de mousseline)
  • 150 g bloem voor fijngebak (voor de koek)
  • 4 eidooiers op kamertemperatuur (voor de mousseline)
  • 2,5 dl verse room met 20% vetgehalte (voor de mousseline)
  • poedersuiker
  • 1,2 dl aardbeienlikeur (of -siroop)
  • rode voedingskleurstof
  • 180 g marsepein
  • 750 g aardbeien
  • 150 g zachte boter (voor de mousseline)
  • 30 g maïszetmeel (voor de mousseline)
  • 1 vanillestokje (voor de mousseline)
  • 6 eieren op kamertemperatuur (voor de koek)
  • 3,5 dl volle melk (voor de mousseline)
  • 1 snuifje zout (voor de koek)
  • 100 g fijne suiker (voor de mousseline)
  • 150 g fijne suiker (voor de koek)
  • 40 g bloem voor fijngebak (voor de mousseline)