1
Was de aardbeien en verwijder zorgvuldig de kroontjes. Laat ze uitlekken en snij ze in kleine stukjes van ongeveer 1 cm zijde.
2
Doe ze in een kom en voeg een eetlepel orgeadesiroop toe. Meng heel voorzichtig.
3
Snij het brickvel in stroken van ongeveer 10 cm breed. Leg een van deze stroken op het werkblad. Leg een hoopje aardbeien op een uiteinde (ongeveer 2 eetlepels).
4
Vouw het brickvel vervolgens in een driehoek door de achterkant naar de linker zijboord te brengen. Vouw vervolgens naar rechts en ga zo verder tot aan het einde van de strook. Doe hetzelfde met de rest van de aardbeien.
5
Laat zo'n 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200 °C tot het brickdeeg goudkleurig en krokant is. Dien lauw op met een muntblaadje voor de versiering.
6
Vouw het brickvel vervolgens in een driehoek door de achterkant naar de linker zijboord te brengen. Vouw vervolgens naar rechts en ga zo verder tot aan het einde van de strook. Doe hetzelfde met de rest van de aardbeien. Strijk met een penseel een beetje olie op het deeg.
1
Was de aardbeien en verwijder zorgvuldig de kroontjes. Laat ze uitlekken en snij ze in kleine stukjes van ongeveer 1 cm zijde.
2
Doe ze in een kom en voeg een eetlepel orgeadesiroop toe. Meng heel voorzichtig.
3
Snij het brickvel in stroken van ongeveer 10 cm breed. Leg een van deze stroken op het werkblad. Leg een hoopje aardbeien op een uiteinde (ongeveer 2 eetlepels).
4
Vouw het brickvel vervolgens in een driehoek door de achterkant naar de linker zijboord te brengen. Vouw vervolgens naar rechts en ga zo verder tot aan het einde van de strook. Doe hetzelfde met de rest van de aardbeien.
5
Laat zo'n 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200 °C tot het brickdeeg goudkleurig en krokant is. Dien lauw op met een muntblaadje voor de versiering.
6
Vouw het brickvel vervolgens in een driehoek door de achterkant naar de linker zijboord te brengen. Vouw vervolgens naar rechts en ga zo verder tot aan het einde van de strook. Doe hetzelfde met de rest van de aardbeien. Strijk met een penseel een beetje olie op het deeg.