Overslaan
Vaak aangekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
6 porties
5 cl
citroensap (Exotisch)
5 cl
limoensap (Exotisch)
1 el
ruwe rietsuiker (Exotisch)
5 cl
water (Exotisch)
5 takjes
koriander (Exotisch)
3 cl
citroensap (Klassiek)
4 cl
water (Klassiek)
8 cl
wittewijnazijn (Klassiek)
5 takjes
dragon (Klassiek)
5 cl
citroensap (Rock)
1 el
rietsuiker (Rock)
5 cl
water (Rock)
5 cl
vodka (Rock)
1
rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
3
sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
peper van de molen (Klassiek)
1/4
komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
peper van de molen (Rock)
5 cl
citroensap (Exotisch)
5 cl
limoensap (Exotisch)
1 el
ruwe rietsuiker (Exotisch)
5 cl
water (Exotisch)
5 takjes
koriander (Exotisch)
3 cl
citroensap (Klassiek)
4 cl
water (Klassiek)
8 cl
wittewijnazijn (Klassiek)
5 takjes
dragon (Klassiek)
5 cl
citroensap (Rock)
1 el
rietsuiker (Rock)
5 cl
water (Rock)
5 cl
vodka (Rock)
1
rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
3
sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
Toon meer