Recept zoekresultaten3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
Delhaize logo
  • 3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 5 cl citroensap (Exotisch)
  • 5 cl limoensap (Exotisch)
  • 1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
  • 5 cl water (Exotisch)
  • 5 takjes koriander (Exotisch)
  • 3 cl citroensap (Klassiek)
  • 4 cl water (Klassiek)
  • 8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
  • 5 takjes dragon (Klassiek)
  • 5 cl citroensap (Rock)
  • 1 el rietsuiker (Rock)
  • 5 cl water (Rock)
  • 5 cl vodka (Rock)
  • 1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
  • 3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
  • peper van de molen (Klassiek)
  • 1/4 komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
  • peper van de molen (Rock)
  • 5 cl citroensap (Exotisch)
  • 5 cl limoensap (Exotisch)
  • 1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
  • 5 cl water (Exotisch)
  • 5 takjes koriander (Exotisch)
  • 3 cl citroensap (Klassiek)
  • 4 cl water (Klassiek)
  • 8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
  • 5 takjes dragon (Klassiek)
  • 5 cl citroensap (Rock)
  • 1 el rietsuiker (Rock)
  • 5 cl water (Rock)
  • 5 cl vodka (Rock)
  • 1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
  • 3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)