1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Voeg de rijstazijn toe, meng, verspreid op een bord en laat afkoelen.
2
Pel de avocado, ontpit de komkommer en snijd in fijne repen.
3
Maak vierkantjes van 10 cm met vershoudfolie. Leg de zalm, een beetje wasabi en een lepeltje rijst in het midden op elkaar. Neem de uiteinden van de vershoudfolie en vorm een soort bolletje. Trek strak toe. Herhaal dit met de andere ingrediënten (garnalen, viseitjes, frambozen ...). Maak nog sushiballetjes met de andere ingrediënten, die je combineert naar keuze. Bewaar deze sushiballetjes in de koelkast tot het laatste moment. Werk af met enkele stukjes sushigember.
4
Maak de panda met 2 bolletjes rijst, snijd de oogjes en de mond uit een vel nori. Maak oortjes en pootjes van gekookte rode bonen.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Voeg de rijstazijn toe, meng, verspreid op een bord en laat afkoelen.
2
Pel de avocado, ontpit de komkommer en snijd in fijne repen.
3
Maak vierkantjes van 10 cm met vershoudfolie. Leg de zalm, een beetje wasabi en een lepeltje rijst in het midden op elkaar. Neem de uiteinden van de vershoudfolie en vorm een soort bolletje. Trek strak toe. Herhaal dit met de andere ingrediënten (garnalen, viseitjes, frambozen ...). Maak nog sushiballetjes met de andere ingrediënten, die je combineert naar keuze. Bewaar deze sushiballetjes in de koelkast tot het laatste moment. Werk af met enkele stukjes sushigember.
4
Maak de panda met 2 bolletjes rijst, snijd de oogjes en de mond uit een vel nori. Maak oortjes en pootjes van gekookte rode bonen.