1
Verwarm de oven voor op 150°C.
2
Meng twee volle el pure pinda- en cashewboter, 1 eetlepel kokosvet (liefst gesmolten), een snufje zout en 2 el honing in een kom. Goed opkloppen alvorens 125 g amandelen, 125 g cashewnoten, 125 g havermout, 100 g sesamzaad en 100 g gepofte spelt toe te voegen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Bak de granola in de oven gedurende 30 minuten op 150°C. Roer om de 10 minuten een beetje met een houten spatel om te voorkomen dat de granola aanbrandt.
4
Ontpit de dadels en snij ze in kleine stukjes.
5
Breng het fruit op smaak met een eetlepel honing en een paar fijngesnipperde muntblaadjes. Goed mengen.
6
Schep de yoghurt in een kom en strooi er granola, stukjes dadel en vers fruit over. Da’s pas een kampioenontbijt!
1
Verwarm de oven voor op 150°C.
2
Meng twee volle el pure pinda- en cashewboter, 1 eetlepel kokosvet (liefst gesmolten), een snufje zout en 2 el honing in een kom. Goed opkloppen alvorens 125 g amandelen, 125 g cashewnoten, 125 g havermout, 100 g sesamzaad en 100 g gepofte spelt toe te voegen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Bak de granola in de oven gedurende 30 minuten op 150°C. Roer om de 10 minuten een beetje met een houten spatel om te voorkomen dat de granola aanbrandt.
4
Ontpit de dadels en snij ze in kleine stukjes.
5
Breng het fruit op smaak met een eetlepel honing en een paar fijngesnipperde muntblaadjes. Goed mengen.
6
Schep de yoghurt in een kom en strooi er granola, stukjes dadel en vers fruit over. Da’s pas een kampioenontbijt!