Recept zoekresultatenKrokante scampis en pastinaakgratin met gele curry
Delhaize logo
C

Krokante scampis en pastinaakgratin met gele curry

Krokante scampis en pastinaakgratin met gele curryC
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 plukjes kervel
  • 50 g panko
  • 1 bodem druivenpitolie
  • 1/4 bussel koriander
  • 1/2 el chilipoeder
  • 5 dl water (voor de gratin)
  • 20 g boter (voor de gratin)
  • 2 el arachideolie (voor de gratin)
  • 8 diepgevroren scampis
  • 2 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • zout
  • 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
  • 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)
  • 8 plukjes kervel
  • 50 g panko
  • 1 bodem druivenpitolie
  • 1/4 bussel koriander
  • 1/2 el chilipoeder
  • 5 dl water (voor de gratin)
  • 20 g boter (voor de gratin)
  • 2 el arachideolie (voor de gratin)
  • 8 diepgevroren scampis
  • 2 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • zout
  • 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
  • 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)