Recept zoekresultatenFrisco’s van yoghurt en granola
Delhaize logo
  • Frisco’s van yoghurt en granola
    C

Frisco’s van yoghurt en granola

Frisco’s van yoghurt en granolaC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 100 g rode vruchten naar keuze
  • 70 g granola 'Noten en Zaden' Léonie's
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 4 el vloeibare honing
  • 100 g rode vruchten naar keuze
  • 70 g granola 'Noten en Zaden' Léonie's
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 4 el vloeibare honing

Begin met koken

: 10 min. (+ 12 u vriestijd)
1
Meng de granola met 3 el yoghurt en verdeel de bereiding over 6 ijslollyvormen.
2
Plet de rode vruchten lichtjes met de honing en meng ze met de rest van de yoghurt. Giet dit mengsel in de vormpjes, steek er de stokjes in en laat de ijsjes 12 u in de diepvriezer opstijven.
1
Meng de granola met 3 el yoghurt en verdeel de bereiding over 6 ijslollyvormen.
2
Plet de rode vruchten lichtjes met de honing en meng ze met de rest van de yoghurt. Giet dit mengsel in de vormpjes, steek er de stokjes in en laat de ijsjes 12 u in de diepvriezer opstijven.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 646; energie (kCal): 155; vetten (g): 8,2; verzadigde vetten (g): 5,1; koolhydraten (g): 15,7; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 3,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 182,9
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 646; energie (kCal): 155; vetten (g): 8,2; verzadigde vetten (g): 5,1; koolhydraten (g): 15,7; suikers (g): 9,7; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 3,8; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 182,9
Vegetarisch
Kids
Lente,Zomer
Dessert

Deze recepten kan je ook leuk vinden