Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Corn Flakes van het merk Kellogg's »Lees meer >

Recept zoekresultatenFusilli met tonijn en edamamepesto
Delhaize logo
  • Fusilli met tonijn en edamamepesto
Fusilli met tonijn en edamamepesto

Fusilli met tonijn en edamamepesto

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.
1
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een braadpan, zonder toevoeging van vetstof.
2
Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.
3
Laat de edamame ontdooien, dop ze en houd 1⁄4 apart. Houd enkele blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Mix de edamamebonen, de basilicum, de geraspte parmigiano, 100 g pijnboompitten, het water, de olijfolie, peper en zout in een hakmolen of een blender tot een homogene pesto.
4
Meng de uitgelekte pasta met de pesto, de rucola, de rest van de pijnboompitten, de uitgelekte tonijn en de rest van de edamamebonen 2 min op een vrij hoog vuur in een grote braadpan. Breng verder op smaak. Werk af met basilicum en dien warm op.
Nutritionele informatie
Energie: 1012 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Geelvintonijn

Delhaize

Geelvintonijn

+/- 180 gr

+/-€11,52

Bonen | Edemame

Bonduelle

Bonen | Edemame

3 × 160 gr

€9,87

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

200 gr

€9,59

Pasta | Fusilli | Al Bronzo

Barilla

Pasta | Fusilli | Al Bronzo

2 × 400 gr

€5,78

Grana padano | Hard | Geraspt

Delhaize

Grana padano | Hard | Geraspt

+/- 100 gr

+/-€2,72

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET

Evian

Mineraalwater | Niet-bruisend | XXL | PET

6 l

€5,85

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€42,92

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.